Jasmijn Malfliet


Ik ben Jasmijn Malfliet, Master in de Psychologie en Klinisch Psycholoog i.o. Ik ben geboren in Waregem en woon met mijn gezin in Oudenaarde.
Studies

Ik begon mijn hogere studies aan Hogeschool Gent waar ik in 2010 afstudeerde als Bachelor Sociaal Werk met onderscheiding. Hierna behaalde ik mijn Master in de Psychologie (afstudeerrichting Bedrijfspsychologie) aan Universiteit Gent. Na enkele jaren werkervaring in de privésector besloot ik te gaan voor datgene waar mijn passie naar uit gaat: het werken met kinderen en jongeren. Ik volgde de lerarenopleiding aan Ugent en besloot mijn Master in de Psychologie te hernemen, ditmaal met focus op klinisch werken met kinderen en jongeren.
 

Werkervaring

Momenteel werk ik als leerkracht in het secundair onderwijs. Ik begeleid jongeren in hun studietraject, biedt ondersteuning bij (leer)moeilijkheden en streef ernaar om voor elke jongere een gepaste leeromgeving te creëren.

Om mijn opleiding tot klinisch psycholoog te vervolledigen doe ik stage in De Paradijsvogel. Ik volg mee met alle collega’s om zo hun werkmethodieken en manier van communicatie te kunnen observeren. Daarnaast doe ik ook individuele consultaties, deze gebeuren steeds onder supervisie van mijn collega’s.

  

Hobby's

Op vrije momenten geniet ik ervan om actief bezig te zijn: buiten ravotten met mijn zoontje, koken, wandelen, fietsen. Een bezoekje aan de zee brengt me tot rust. Creatief werken geeft me voldoening.


Contact

Jasmijn Malfliet
Master in de Psychologie, Klinisch Psycholoog i.o. 
Bel 0468 12 60 46 of mail Jasmijn@DeParadijsvogel.be