Over ons


Delphine Van Lierde


Ik ben Delphine Van Lierde, kinderpsychologe, psychodiagnosticus en gedragstherapeute. Ik ben geboren in Geraardsbergen en woon sinds een paar jaar met mijn gezin in Kruis(hout)em. Ik richtte de praktijk "De Paradijsvogel" op in 2013 (toen nog in Nazareth gevestigd).

Meer over Delphine... 

Jeroen De Nutte


Ik ben Jeroen De Nutte, kinderpsycholoog, rouw- en verliesconsulent en studiecoach. Ik woon momenteel in het plattelandsdorpje Deftinge, gelegen tussen Geraardsbergen en Zottegem.


Jolien ValkenierIk ben Jolien Valkenier, klinisch psycholoog. Ik ben geboren in Geraardsbergen, opgegroeid in Ninove en woon nu met mijn vriend in Evergem. Sinds september 2019 startte ik in De Paradijsvogel.

Meer over Jolien...
Merel Mahieu


Ik ben Merel Mahieu, Master in de klinische psychologie. Ik ben zelfstandig kinder- en jongerenpsycholoog en vervolledig het Paradijsvogelteam sinds december 2021. 

Meer over Merel...
Laure VerstraetenIk ben Laure Verstraeten, stagiaire klinisch psycholoog. Ik ben geboren in Gent en opgegroeid in het rustige Vurste (Gavere). Sinds september 2021 loop ik stage in De Paradijsvogel.

Meer over Laure...